Hvor Meget Spiritus Må Man Tage Med Til Norge? Se Reglerne

Hvor Meget Spiritus Må Man Tage Med Til Norge? Se Reglerne

11/02/2021   

billede fra: Pixabay

Selvom Norge blot ligger en lille sejltur væk, så har de faktisk ganske andre toldregler end dem, vi kender i Danmark. De har nemlig en meget strenge toldregler, når det kommer til spiritus, og skal man til at købe spiritus deroppe, så vil man blive mødt af markant højere priser end dem, vi er vant til i Danmark.

Hvor meget spiritus må man indføre i Norge? I Norge kan man toldfrit indføre 1 liter spiritus med en alkoholprocent mellem 22% og 60%, 1,5 liter vin eller lignende, samt 2 liter øl eller alcopops. Vil man indføre mere end ovenstående mængder, så skal man betale en alkoholafgift til de norske myndigheder, hvilket hurtigt kan blive en bekostelig affære.

Herudover er det også andre regler, man bør være opmærksom på i forbindelse med indførelse af spiritus og alkohol i Norge. Man skal være minimum 18 år for at indføre alkohol i Norge, og 20 år for at indføre spiritus på over 22%.

Spiritus med en alkoholprocent på over 60% må ikke indføres i Norge, uanset alder. Norge har ligeledes regler for indførelse af Tobak. Disse regler er dog lidt mindre strikse, eksempelvis kan man toldfrit indføre 200 cigaretter eller 250 gram af andre typer tobak.