Hvor Mange øl Må Man Tage Med Til Norge?

Hvor Mange øl Må Man Tage Med Til Norge?

24/01/2022   

billede fra: Pexels.com

Skal du til Norge og vil gerne medbringe nogle øl, fordi du har hørt at alkohol var dyrt i Norge, så skal du læse videre i indlægget her, hvor jeg vil informere dig om hvor mange øl du MÅ tage ind i landet. Find svaret forneden.

Norge er kendt som et velhavende land der ikke har brug for hjælp fra andre. Det er der også en god grund til, for deres priser er slet ikke til at sammenligne med danske priser.

Derfor kan det være friskende at tage noget alkohol fra Danmark med over til Norge, for så slap du for at skulle betale dyredomme for alkohol derover til stort set samme kvalitet, men så let er det ikke.

Når du rejser ind til til Norge så er der nemlig toldstyrelsen som kontrollerer hvor meget du må tage med ind i landet af alkohol og tobak.

Måler vi i øl så må du faktisk kun tage op til 2 liter af øl med ind i Norge. Det svarer til en 6-pack øl og ikke mere. Det er endda ud fra øl som har 2,5% - 4,7% alkohol.

Medbringer du mere end det tilladte. så kan du komme til at betale alkoholafgifter for det resterende alkohol.  

OBS: som mærkatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansiering fra avXperten. Derfor er dette tekstindlæg markeret.