Hvad Kan Man Lave I Odense?

Hvad Kan Man Lave I Odense?

31/05/2021   

billede fra: Pixabay, monika1607

Skal du et smut forbi Odense, men ved faktisk ikke, hvad du kan lave, så læs endelig videre! Nedenstående tekst har nogle forslag til, hvad du kan lave, hvis du selv er helt tom for ideer.

Museer

Vil du gerne opleve noget kulturelt eller se på kunst, kan du tage Kunstmuseum Brandts eller Odense Bys Museer. Det er to steder, der er meget anbefalet. Kunstmuseum Brandts er Fyns største kunstmuseum og har fire etager. Odense Bys Museer er en selvejende institution, hvor der er syv forskellige museer under, heriblandt personmuseerne H.C.Andersen og Carl Nielsen.

Aktiviteter

Odense har også en skøn Zoo - Odense Zoo, hvor der er et utal af forskellige dyr og en masse steder i parken, hvor børn, unge og voksne kan have det sjovt og hygge sig. Ligegyldig alder er det dejligt sted at opleve og man kan sagtens få mange timer til at gå derinde.

Shopping kan man vel også kalde en aktivitet ;) , og der er en skøn gågade i Odense, som har et forskelligt udvalg af butikker til alle aldre. Herunder er der også en masse lækre restauranter, hvor der igen er et stort udvalg.

Steder

Vil du gerne opleve nogle steder i Odense eller i nærheden, kan du besøge Stige Ø, som er et sted, hvor man kan hygge med mad eller lave noget aktivt, da der er en crossfit bane.

Ellers er der også i Odense Midtby - Munke Mose, hvor mange opholder sig, når vejret viser sig fra sin bedste side. En stor park med gode muligheder for både børn og voksne.

OBS: Som mærkatet øverst viser, så er den ovenstående tekst udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: perleøreringe. Det betyder, at Perlen Odense får et link i denne artikel.